14/07/2024
Expand search form

ΤΤ ΣΕΙΡΙΟΣ 2023: 12 Μαρτίου | Πληροφορίες & Αποτελέσματα

ΤΤ ΣΕΙΡΙΟΣ 2023: 12 Μαρτίου | Πληροφορίες & Αποτελέσματα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ «ΤΤ ΣΕΙΡΙΟΣ 2023»

1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

To Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στη διαδρομή του αριστερού βοηθητικού δρόμου της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του “ΣΕΑ Σείριος” με την ονομασία «ΣΕΙΡΙΟΣ 2023», στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στις αγωνιστικές κατηγορίες Άνδρες, Γυναίκες (Elite/U23), Έφηβοι, Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες, Άνδρες-Γυναίκες Μάστερς και Sportive.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π., και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π. για τις κατηγορίες Elite Ανδρών – Γυναικών, Masters Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, όπως αυτές ορίζονται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ.
Η συμμετοχή στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στις 12/3/2023 ΔΕΝ δίνει πρόκριση για την Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2023.

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00 για Κορασίδες, και στη συνέχεια διαδοχικά Παίδες, Νεανίδες, Γυναίκες (Elite/U23), Sportive, Masters (ΓΥΝ, Δ, Γ, Β, Α), Έφηβοι και Άνδρες.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 15 χλμ.

ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ: Ανά ένα λεπτό, με ενδεχόμενα μεγαλύτερα χρονικά διαλείμματα μεταξύ των κατηγοριών. Το τελικό πρόγραμμα/Σειρά Εκκίνησης θα ανακοινωθεί με τη λήξη των συμμετοχών.

3. ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή εκτείνεται από τον παράδρομο αριστερά της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας πλησίον πρώην drive in, προς οδό Συκάμινου και επιστροφή προς το αρχικό σημείο εκκίνησης.

4. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, κάτοχοι δελτίου Ε.Ο.Π., στις κατηγορίες που αναφέρονται στο προοίμιο.

Στην κατηγορία Sportive μπορεί να συμμετέχει κάθε ενήλικος (–κη) 19 ετών (γενν. 2004) και άνω, όπου υποχρεούται να επιδείξει στην Γραμματεία του αγώνα, το ανάλογο κρατικό έγγραφο, που να αποδεικνύεται η ηλικία του και ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας από ιατρό καρδιολόγο, εκδιδομένη εντός του 2023, που να προκύπτει ότι είναι υγιής & επιτρέπεται να αθλείται.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ποδηλάτη οποιασδήποτε κατηγορίας, με ενεργό δελτίο Ε.Ο.Π. για το 2023, στην κατηγορία Sportive.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κάτοχοι ενήμερου δελτίου Ε.Ο.Π. για το 2023 να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή εδώ την ηλεκτρονική φόρμα.

Ενώ οι συμμετέχοντες που έχουν ΜΟΝΟ δελτίο Π.Ε.Π.Α. ενήμερο για το 2023 και η κατηγορία SPORTIVE/OPEN να δηλώσουν σε αυτή την ηλεκτρονική φόρμα.

Τελευταία ημερομηνία εγγραφών: Τετάρτη 8/3/2023 και ώρα 23:59 με παράλληλη κατάθεση του ποσού συμμετοχής στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:

075/001312-92

IBAN: GR6501100750000007500131292

όπου εμφανίζεται το όνομα της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών (στο καταθετήριο θα πρέπει απαραίτητα να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμό του αγωνιζόμενου). Για καταθέσεις μέσω Internet το Swift ή αλλιώς BIC είναι ETHNGRAΑ.

Επίσης μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο του αγώνα στο γραφείο της Π.Ε.Π.Α. τις Δευτέρες 27/2/2023 και 6/3/2023 από τις 20:30μμ-22:00μμ.

Επιστροφή του παραβόλου συμμετοχής από τον διοργανωτή δεν γίνεται για κανένα λόγο, εκτός από την περίπτωση ακύρωσης του αγώνα.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ποσό συμμετοχής για ΜΕΛΗ Π.Ε.Π.Α.: 15 ευρώ
  • Ποσό συμμετοχής για ΜΗ ΜΕΛΗ Π.Ε.Π.Α.: 20 ευρώ

6. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Από ώρα 9:00π.μ. στο σημείο εκκίνησης.

Η λειτουργία της Γραμματείας, αφορά στην προσκόμιση δελτίων Ε.Ο.Π. από τους Αρχηγούς των Ομάδων, την επίδειξη απαραίτητων δικαιολογητικών (κάρτα υγείας, βεβαίωση Ιατρού κλπ) και την υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η επίδειξη κάρτας υγείας αθλητή (ή ιατρικής βεβαίωσης για τους Sportive) είναι απαραίτητη και βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή του αθλητή στον αγώνα. Χωρίς τη φυσική παρουσίαση της κάρτας υγείας στη γραμματεία του αγώνα, ο συμμετέχων δεν θα λαμβάνει εκκίνηση και δεν θα μπορεί να απαιτήσει επιστροφή παράβολου συμμετοχής.

Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται για υπογραφή στο φύλλο αγώνα, αφού έχουν ολοκληρώσει τον τεχνικό έλεγχο, και θα υπογράφουν στο φύλλο αγώνα, αφού φέρουν την αγωνιστική τους ενδυμασία και τους αριθμούς αγώνα.

7. ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ/Ενημέρωση συμμετεχόντων

Θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της εκκίνησης την Κυριακή 12/3/2023 στις 10:00

8. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Βάση Κανονισμών, ο αγωνιστικός αριθμός (1) θα τοποθετηθεί στο πάνω μέρος της μπλούζας λοξώς δεξιά.

Λόγω της μικρής απόστασης της διαδρομής δεν επιτρέπονται οχήματα συνοδείας.

Θα υπάρχει σταθερό σημείο τεχνικής βοήθειας, το οποίο θα ανακοινωθεί.

Για τις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων θα ισχύσει το μέγιστο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους 7,63 (προτεινόμενος συνδυασμός 50Χ14).

Τεχνικός έλεγχος εξοπλισμού 15’ πριν τον χρόνο εκκίνησης κάθε αθλητή (-τριας).

Μετά τον έλεγχο ο αθλητής υπογράφει το φύλλο αγώνα και παραμένει στον χώρο εκκίνησης.

Θα γίνει χρήση ηλεκτρονικής χρονομέτρησης σε όλες τις κατηγορίες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Κίνηση αθλητών: Όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να κινούνται στο δρόμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Η παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής στο οδόστρωμα, τιμωρείται άμεσα με ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα.
Εξοπλισμός: Σύμφωνα με τους κανονισμούς και για τους Παίδες και Κορασίδες σύμφωνα με την εγκύκλιο 3-2021 της Τ.Ε. της Ε.Ο.Π.

9. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Θα γίνουν σε ηλικιακές ομάδες ως ακολούθως:

Άνδρες (Ελίτ, Νέοι άνδρες), Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες, Μάστερς [Α (30-39), Β1 (40-44), Β2 (45-49), Γ1 (50-54), Γ2 (54-59), Δ1 (60-64), Δ2 (65+), Μάστερς Θ (Γυναίκες)] και Sportive.

Συγκεκριμένα οι πρώτοι ανά υποκατηγορία θα λάβουν:

  • 1ος: Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα
  • 2ος: Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα
  • 3ος: Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα
  • 4ος, 5ος, 6ος – Δίπλωμα (Ισχύει μόνο για τις κατηγορίες Μάστερ Α και Sportive)

10. ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Oι απονομές θα πραγματοποιηθούν κοντά στο χώρο της Εκκίνησης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

11. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ

Σε περίπτωση που το Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI.

12. ΠΟΙΝΕΣ

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

13. ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ

Θα ανακοινωθεί από την ΕΟΠ.

14. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

Καλαπόδης Γεώργιος, τηλ. 6931111726.

15. ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή (αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση) αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

H απόρριψη ή η μη προσέλευση αθλητή σε έλεγχο της Αγωνοδίκου Επιτροπής λόγω σοβαρών ελλείψεων ή και παρατυπιών, αυτόματα λογίζεται ως ποινή αποκλεισμού όπως αν είχε λάβει μέρος στον αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

Μπορείτε να δείτε την επίσημη πρκύρηξη από την ΠΕΠΑ εδώ.

STARTING LIST ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ «ΤΤ ΣΕΙΡΙΟΣ 2023»

TT Seirios 2023 - Starting List

TT Seirios 2023 - Starting List

TT Seirios 2023 - Starting List
TT Seirios 2023 – Starting List

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ «ΤΤ ΣΕΙΡΙΟΣ 2023» (προσωρινά)

Fullscreen Mode
Previous Article

17th Strade Bianche 2023: 4 Μαρτίου | Αποτελέσματα & Highlights

Next Article

81st Paris-Nice 2023: 5-12 Μαρτίου | Αποτελέσματα & Highlights

You might be interested in …