25/06/2024
Expand search form

34η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ: 16 Σεπτεμβρίου 2023 | Πληροφορίες, Συμμετοχές, Αποτελέσματα

34η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ: 16 Σεπτεμβρίου 2023 | Πληροφορίες, Συμμετοχές, Αποτελέσματα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ξεκινά σε λίγες ώρες η 34η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα και θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια σοβάρα θέματα για την άρτια διεξαγωγή της. Οι επισημάνσεις αυτές πηγάζουν από τις ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών που αδειοδοτούν την εκδήλωση και με τη μη συμμόρφωση μας/σας, διακυβέβεται το μέλλον της Σπαρτακιάδας!

Παρακαλούμε θερμά όλους εσάς που αποφασίσατε και φέτος να συμπορευτείτε μαζί μας στην 34η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα να ακολουθήσετε ΑΥΣΤΗΡΑ τους παρακάτω κανόνες:

1/ Όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα της διοργάνωσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ κινούνται στη Λ.Ε.Α. και στην αμέσως επόμενη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Οι κριτές / μοτοσικλετιστές της διοργάνωσης θα δημιουργήσουν ένα νοητό φράγμα προς τις επόμενες αριστερές λωρίδες , όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ να περάσει οποιοσδήποτε ποδηλάτης.

2/ Δεν θα υπάρχει (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!) η συνοδεία ποδηλατών με οποιοδήποτε μέσο (αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα) μέχρι το πρώτο σημείο ανασυγκρότησης στον Ισθμό της Κορίνθου. Αυτό γίνεται για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην κίνηση εμπρός – πίσω – αλλά κυρίως δίπλα από το πελοτόν , που θα επιβαρύνει δραματικά την κίνηση σε όλο το οδόστρωμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ!!!

3/ Όσοι αθλητές μένουν για οποιονδήποτε λόγο πίσω (υδροδοσία, βλάβη, σωματική ανάγκη κ.λ.π.) αν επιθυμούν να καταλάβουν την προηγούμενη θέση τους θα ξαναμπαίνουν στο πελοτόν από το πίσω μέρος και προσεκτικά /σταδιακά θα επανέλθουν όπου επιθυμούν.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ για όποια βλάβη προκύψει!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΟΤΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ /ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ.

4/ Η υδροδοσία μέχρι την Κόρινθο θα γίνεται από αυτοκίνητα της διοργάνωσης , στο πίσω μέρος του πελοτόν.

Η ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ , ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΏΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

5/ Οι αθλητές ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να μπαίνουν σε ΣΕΑ για να παραγγέλνουν ροφήματα/καφέδες κατά τη διάρκεια της προεκκίνησης. Όποιος εντοπίζεται θα του αφαιρούνται οι αριθμοί!

6/ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ TΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ. ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ!

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ μπαίνουν κάτω στις τσέπες δεξιά – αριστερά και το καρτελάκι στο παλουκόσελλο του ποδηλάτου.

Τα μέλη της Π.Ε.Π.Α. θα φορέσουν τα νουμερά τους που ήδη έχουν πάρει από προηγούμενους αγώνες ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα τα πάρουν το πρωί.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

7/ Στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, στην εκκίνηση θα υπάρχει όχημα, το βανάκι του KASSIMATIS Cycling (Φ.Ι.Χ υπ’ αριθμό ΥΝΖ-5769), όπου οι αθλητές που δεν έχουν όχημα συνοδείας θα παραδώσουν τα πράγματά τους ώστε να μεταφερθούν στη Σπάρτη και θα τα παραλάβουν από το ξενοδοχείο ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ (Λεωφ. Λυκούργου 182).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Το ελεύθερο (κίνηση κατά βούληση χωρίς τον περιορισμό του προπομπού) θα δοθεί στην ευθεία 500 – 700 περίπου μέτρα μετά την διασταύρωση με τις γραμμές του τραίνου στο χωριό Σολωμός – Κορινθίας εμπρός από το κοσμικό κέντρο «ΚΑΤΑΪ».

2. Το σημείο ελέγχου της διέλευσης των αθλητών στην Τρίπολη είναι ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ ΨΩΜΙ & ΚΑΦΕ (Mourgelas Bakery & Coffee – Σπάρτης 8, Τρίπολη – Πλέον και εκεί θα υπάρχουν νερά και μπανάνες για όλους τους ποδηλάτες) και «κλείνει» στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Τυχόν καθυστέρηση στην εκκίνηση της διοργάνωσης θα παρατείνει για ισάριθμο χρονικό διάστημα τον χρόνο άφιξης στο σημείο αυτό.

3. Η είσοδος στην πόλη της Σπάρτης, θα γίνεται από την οδό «των 118» δεξιά λίγο μετά τη γέφυρα στην είσοδο της πόλης (θα υπάρχει αστυνομία) και στη συνέχεια θα στρίψουμε δεξιά στον κλασσικό κεντρικό δρόμο (οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ) που οδηγεί εμπρός από το άγαλμα του Λεωνίδα όπου και τερματίζουμε. Στην <<118>> λόγω κάποιων εργασιών που έχουν γίνει υπάρχουν σε κάποιο σημείο (μικρό τμήμα) λίγα χώματα. Δεν είναι επικίνδυνο αλλά το επισημαίνουμε να το γνωρίζετε.

Παρακαλούνται τα οχήματα συνοδείας να ακολουθήσουν τις υποδείξεις της τροχαίας και να μην παρκάρουν πολύ κοντά στο σημείο του τερματισμού

4. Κατά τον τερματισμό θα γίνονται επιτόπου απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων καθώς και των αναμνηστικών επάθλων σε αυτούς που κλείνουν δεκαετίες συμμετοχής (10η, 20η, 30η Σπατρακιάδες).

ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

***

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών διοργανώνει την «34η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα», το Σάββατο 16/09/2023 στις κατηγορίες:

 • Ανδρών 20 ετών (2003) και άνω, και
 • Γυναικών από 25 ετών (1998) και άνω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ 34ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 07:30 π.μ. εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στο Άγαλμα Λεωνίδα εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 34ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ (257 χλμ)

ΠΡΟΕΚΚΙΝΗΣΗ: Εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο-Ζάππειο-Σύνταγμα-Ομόνοια-Λεωφόρος Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών / Κορίνθου-Κόρινθος – Π.Ε.Ο.Κορίνθου / Άργους – Μύλοι – Αχλαδόκαμπος-Τρίπολη-Σπάρτη τερματισμός (Άγαλμα Λεωνίδα, εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης).

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Μετά την πρώτη στάση ανασυγκρότησης της Κορίνθου, το ελεύθερο θα δοθεί εν κινήσει στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου κατόπιν εντολής του Αλυτάρχη , σε σημείο που θα θεωρηθεί κατάλληλο ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ/ΕΛΕΓΧΟΥ: Θα διεξαχθούν ανεφοδιασμοί στην Κόρινθο (76ο χλμ. – στάση 15 λεπτών), τους Μύλους (150ο χλμ.), και την Τρίπολη (195ο χλμ.) και έλεγχοι (control) σε δύο σημεία της διαδρομής: α) Στους Μύλους και β) Λίγο πριν την είσοδο της πόλης – στην Τρίπολη.

Στα σημεία ελέγχου όλοι οι ποδηλάτες θα πρέπει να φροντίζουν για το σφράγισμα της κάρτας τους με δική τους ευθύνη. Κατά τον τερματισμό, οφείλουν να παραδώσουν την κάρτα τους στη γραμματεία για να καταγραφεί η ώρα τερματισμού.

Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο δικαιούχος, μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδρομή, αλλά δεν θα καταγραφεί ως τερματίσας.

Σημειώνεται ότι το σημείο ανεφοδιασμού/ελέγχου της Τρίπολης θα είναι ανοιχτό μέχρι την 17:00 μ.μ. οπότε και θεωρείται έγκυρη η διέλευση των ποδηλατών μόνο μέχρι αυτή την ώρα.

Από την ώρα αυτή και μετά, οι κάρτες συμμετοχής θα παραδίδονται – εφόσον ζητηθούν – στη διοργάνωση και η επιστροφή των συμμετεχόντων θα γίνεται με δική τους ευθύνη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 34η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδήλωση έχουν όλα τα μέλη ΠΕΠΑ ή αθλητές-αθλήτριες με Δελτίο Ε.Ο.Π. θεωρημένο το 2023 και έχουν λάβει μέρος και έχουν τερματίσει εντός ορίου χρόνου σε ΔΥΟ αγώνες αντοχής μέσα στο έτος 2023 καθώς και οι Super Randonneurs 2023 οι οποίοι πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη (εντός τριμήνου) ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή να έχουν δελτίο Π.Ε.Π.Α. ή Δελτίο Ε.Ο.Π. θεωρημένο το 2023.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σε όλα της τα πεδία σε αυτή την ειδική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής για την «34η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ έως τις 11/9/2023.

Η καταβολή του αντίτιμου συμμετοχής, μπορεί να γίνει στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: IBAN: GR6501100750000007500131292 όπου εμφανίζεται το όνομα της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών (στο καταθετήριο θα πρέπει απαραίτητα να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου) έως 8/9/2023 καθώς και στο γραφείο της Π.Ε.Π.Α. τις Δευτέρες 28/8 και 4/9 από τις 20:00μμ έως 22:00μμ.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη της Π.Ε.Π.Α. ανέρχεται στα 25 ευρώ.
 • Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη της Π.Ε.Π.Α. ανέρχεται στα 80 ευρώ.
 • Για το λεωφορείο επιστροφής το κόστος είναι 25 ευρώ το άτομο και θα πρέπει να προηγηθεί η κατάθεση των χρημάτων μαζί με τη δήλωση συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ της εκδήλωσης)

Για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ της εκδήλωσης: Την Τρίτη 5/9/2023 και ώρα 21:00 μ.μ. στο γραφείο της Π.Ε.Π.Α.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ώρα 07:00 π.μ. στο χώρο της εκκίνησης.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. για την ποδηλασίας δρόμου, στο ελεύθερο μέρος σύμφωνα με τον ΚΟΚ και τους ειδικούς κανονισμούς της Π.Ε.Π.Α.

Η χρήση κράνους και η προβλεπόμενη ποδηλατική ενδυμασία (ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ή καλουπιέ κ.λ.π.) θεωρείται απαραίτητη.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να κινούνται στο δρόμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Η παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής στο οδόστρωμα, τιμωρείται άμεσα με ποινή αποκλεισμού.

Σαν όριο προθεσμίας τερματισμού ορίζονται οι 12 ώρες από την επίσημα καταγεγραμμένη ώρα εκκίνησης.

Για την παροχή τεχνικής υποστήριξης, θα επιτραπούν συνοδευτικά αυτοκίνητα, εφόσον έχουν δηλωθεί κατά την εγγραφή ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και έχει δοθεί σε αυτά ο ειδικός αριθμός σειράς από τη διοργάνωση.

Απαγορεύεται η συνοδεία συμμετεχόντων με αυτοκίνητα τα οποία δεν έχουν επιλεγεί από την Τεχνική Επιτροπή. Σε περίπτωση που βρεθούν αδήλωτα αυτοκίνητα μέσα στη διαδρομή θα καταγράφονται και θα τιμωρείται ο αθλητής. Η προτεραιότητα των ΙΧ θα δοθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα συνοδεύουν.

Η πιθανή τροφοδοσία/υδροδοσία από τα αυτοκίνητα συνοδείας στη διαδρομή Αθήνα – Κόρινθος, επιτρέπεται ΜΟΝΟ στο τέλος του group, με ευθύνη του συμμετέχοντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 • Οι αριθμοί συμμετοχής θα μπουν αυστηρά δεξιά και αριστερά στο σημείο της τσέπης.
 • Το ταμπελάκι ποδηλάτου είναι υποχρεωτικό.
 • Το τσιπάκι χρονομέτρησης τοποθετείται στο ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ του ΕΜΠΡΟΣ ΠΗPΟΥΝΙΟΥ.
 • Οι αριθμοί συμμετοχής για τα μέλη της Π.Ε.Π.Α. είναι αυτοί τους οποίους λάβατε εφέτος και συμμετέχετε στους αγώνες κυπέλλου της Π.Ε.Π.Α.για το 2023.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο την εκδήλωση, χωρίς ποινή, θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν εκτός χρόνου θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι απονομές θα γίνουν με τον τερματισμό των αθλητών στο άγαλμα του Λεωνίδα. Σε περίπτωση αλλαγής του χώρου απονομών, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από τον διοργανωτή.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

Γιώργος Καλαπόδης (τηλ:6931111726)

ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ή ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

 • Κέντρο Υγείας Ελευσίνας: τηλ. 2132006900
 • Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου: Λ. Αθηνών 53, Κόρινθος 20100, τηλ. 27413 61400
 • Κέντρο Υγείας Άργους: Δαναού 43, Άργος, 21232, τηλ. 2751063602
 • Κέντρο Υγείας Τρίπολης – 2ο χλμ Τρίπολης-Σπάρτης, Τρίπολη, 22100, τηλ. 2710226803
 • Γενικό νοσοκομείο Λακωνίας – Νοσηλευτική μονάδα Σπάρτης (τηλ. 2731028671)

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Με την συμμετοχή του στην εκδήλωση, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.  Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

H απόρριψη συμμετέχοντα από τον τεχνικό έλεγχο λόγω σοβαρών ελλείψεων ή παρατυπιών, αυτόματα λογίζεται ως ποινή αποκλεισμού όπως αν είχε λάβει μέρος στον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, το κάνουν με δική τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια υλικού, ενδυμάτων κλπ.

Δίνετε την συγκατάθεση σας να λάβετε ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συναφών δραστηριοτήτων για κάθε νόμιμη χρήση από τους διοργανωτές και τους χορηγούς.

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους συμμετέχοντες σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

Απαγορεύεται ρητά για οποιονδήποτε λόγο η βοήθεια για την κίνηση του συμμετέχοντα κατά την εκδήλωση, όπως το σπρώξιμο ή ρυμούλκηση / τράβηγμα του συμμετέχοντα από άλλο μέσο ή εξωτερικό παράγοντα επιπρόσθετο της δικής του σωματικής δύναμης.

Κανένας από τους συμμετέχοντες δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει παράπονα ή ενστάσεις ή να παρακωλύσει με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της αγωνόδικου επιτροπής. Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εγγράφως και να δοθούν στον αλυτάρχη αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Η καθαριότητα των χώρων που περνάμε και μας φιλοξενούν είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας. Διατηρήστε τους χώρους καθαρούς. Η ρύπανση των χώρων μπορεί να επιφέρει από την αγωνόδικο επιτροπή ποινή αποκλεισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, όπως και στις επίσημες προπονήσεις (π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομής πριν και μετά από οποιαδήποτε εκδήλωση και αγώνα).

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.

ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Δήμος Σπάρτης, Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών, Δ.Δ. Φάριδος.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Περιοδικό MBike

ΧΟΡΗΓΟΙ: GATSOULIS BIKES (Cannondale, Continental, SRAM, Magene, ABUS), ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, SOUMAS ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, HJC Ηelmets, ENDURA, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό, Digital IQ, MOTORENT

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 34ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ

Τελική λίστα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Fullscreen Mode

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 34ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ – ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ 2023

Δείτε τα αποτελέσματα της 34ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας εδώ και για το TT Ξηροκάμπι 2023 εδώ.

Fullscreen Mode

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ  / ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ 2023

Δείτε τις φωτογραφίες της Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας 2023 από τον Πέτρο Γκότση εδώ και το Νάσσο Τριανταφύλλου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: pepa.gr

Previous Article

2ος ΓΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2023 – Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου | Πληροφορίες & Αποτελέσματα

Next Article

78th La Vuelta Ciclista a España 2023: 26 Αυγούστου – 17 Σεπτεμβρίου | Info & Highlights

You might be interested in …